Wij leren en coachen jou in 10 weken hoe je jouw vetpercentage kan verlagen en de rest van je leven in shape kan blijven door nieuwe gewoontes aan te nemen en beter met voeding om te gaan! Zeg "ADIOS" tegen JOJO-en
Hayrich Juliana
PN-L1 voedingsdeskundige / S&C Coach

Stop met jojo-en

Wij leren je hoe je gezonde en gevarieerde voeding toe kunt passen en het welbekende jojo-effect voor altijd achter je kunt laten.

gezin

We leren jou de basisprincipes van mindset, voeding, metabolisme, afvallen en fysieke trainingen die het beste helpen bij afvallen, vetverliezen en het behouden of aankomen van spiermassa. Het moment dat je de principes snapt kun je deze ook verder met je gezin delen en toepassen. Zo dragen wij allemaal een steentje bij een gezondere, fitte omgeving en wereld.

gezondheid

Zit je aan de pillen tegen suiker, hoge bloeddruk, stress of weet ik veel wat dan ook? Dit programma zal je helpen een gezondere levensstijl te creëren zodat je op den duur minder of het liefst helemaal geen medicijnen meer hoef in te nemen tegen ziektes of kwalen die jezelf kan voorkomen.

fitheid

Hoe ouder we worden des te minder we kunnen. Hier kunnen wij niks aan doen. Wel kunnen we dit process vertragen door fitter, gezonder en sterker te worden. Dit is wat wij uiteindelijk willen bereiken. Wij geloven erin dat iedereen in staat is om een gezonder leven te gaan leiden en happy te zijn met jezelf.

wat krijg je van ons?

Intensieve Coaching

Wij leren je hoe je gezonde en gevarieerde voeding toe kunt passen, en het welbekende jojo-effect voor altijd achter je kunt laten.

Faceboek Groep

Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep waar we je in motiveren, coachen, 24/7 vragen kunt stellen, en live Q&A moment.

Leuke Prijzen

Bij het einde van elke challenge kiezen we een winnaar wie de meeste vetmassa en centimeters heeft verloren. De prijzen variëren per challenge. Deze communiceren wij duidelijk bij het begin van elke challenge!

E-learning Platform

Toegang tot onze voeding coaching platform waar we je o.a. leren je eigen voedingsplan samen te stellen waardoor je je overtollige kilo's kwijt zult raken, vet zult verliezen en de rest van je leven in-shape kunt blijven.

Workouts

Je krijgt extra wekelijkse fysieke trainingen die je zowel thuis of bij een sportschool kunt doen. De trainingen zijn prima te doen voor zowel beginners en mensen die al een tijd aan het sporten zijn.

Stok Achter De Deur

Ervaring leert dat men vaak beter presteert of meer uit zichzelf haalt op het moment dat je steun krijg van een coach, trainer of iemand die je vertrouwt. Wij willen dat je het beste uit jezelf haalt. We zullen je altijd blijven steunen en helpen waar het nodig is.

VOOR WIE IS DEZE CHALLENGE BEDOELT?

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER DE ULTIMATE FIT CHALLENGE?

RESULTATEN

VEELGESTELDE VRAGEN

De challenge duurt 10 weken

Ja, zeker in het begin. We doen dit met een reden. de reden hiervoor is om bij te houden hoeveel calorieën we dagelijks eten maar ook om meer kennis te krijgen van voedingswaarden. 

Ja, in de cursus leer jij precies hoe je jouw persoonlijke voedingsplan samen kunt stellen ook als je spiermassa wilt krijgen. Alleen hierbij zul je wel meer krachttrainingen moeten doen.

Dit ligt aan meerderen factoren. Sowieso is dit voor iedereen anders, denk aan leeftijd, metabolisme, beweging en discipline. Iemand die heel consequent is met beweging en voeding zal sneller resultaten behalen. Het is niet belangrijk hoe snel jij jouw doel behaalt, het is belangrijker dat je begrijpt hoe je je doel moet behalen en om dit te behouden.

Nee, daar sta ik niet achter. Ik heb liever dat je begrijpt wat je moet eten en waarom. Als je dit begrijpt kun je zelf je eigen voedingsschema maken. Iedereen is anders met een andere doelstelling. Vandaar dat ik jou leer wat je kunt eten en waarom.

Ja zeker. Dat is juist het fijne aan deze online cursus. Er is ook wekelijks een live Q&A sessie online in de besloten Facebook groep.

Nee, alleen groente eten is absoluut niet vol te houden. Je moet sowieso gebalanceerd eten, dus je hebt meer voedingstoffen nodig dan alleen groenten/koolhydraten. Als het in je macros past, kun je best wel eens dat koekje of chips nemen. Meten Is Weten.

De volgende challenge start op dinsdag 1 februari 2022. Zondag 6 februari hebben we de eerste live Q&A sessie in de besloten Facebook groep, waarbij je alle uitleg krijgt voor de start van de cursus.

Je kunt een jaar lang de inhoud van de cursus terug lezen. In de facebook groep kun je voor altijd in blijven zitten, de keuze is aan jou.

Dit programma is gemaakt en wordt gecoacht door Hayrich Juliana