ULTIMATE FIT CHALLENGE

START NIEUWE GROEP 31 MAART 2021

 

MELD JE AAN EN


VERANDER
JE
LEVEN


VOORGOED

 

Wij leren en coachen jou in 10 weken hoe je jouw vetpercentage kan verlagen en de rest van je leven in shape kan blijven door nieuwe gewoontes aan te nemen en beter met voeding om te gaan! Zeg "ADIOS" tegen JOJO-en
Hayrich Juliana
PN-L1 voedingsdeskundige / S&C Coach

DE EERSTVOLGENDE GROEP BEGINT OVER:

Dagen
Uren
Minuten
Secondes
OJO!!! JE KUNT NIET MEER AANMELDEN VOOR DE CHALLENGE VAN WOENSDAG 31 MAART. DE VOLGENDE CHALLENGE START IN JUNI 2021.

Stop met jojo-en

Wij leren je hoe je gezonde en gevarieerde voeding toe kunt passen en het welbekende jojo-effect voor altijd achter je kunt laten.

gezin

We leren jou de basisprincipes van mindset, voeding, metabolisme, afvallen en fysieke trainingen die het beste helpen bij afvallen, vetverliezen en het behouden of aankomen van spiermassa. Het moment dat je de principes snapt kun je deze ook verder met je gezin delen en toepassen. Zo dragen wij allemaal een steentje bij een gezondere, fitte omgeving en wereld.

gezondheid

Zit je aan de pillen tegen suiker, hoge bloeddruk, stress of weet ik veel wat dan ook? Dit programma zal je helpen een gezondere levensstijl te creëren zodat je op den duur minder of het liefst helemaal geen medicijnen meer hoef in te nemen tegen ziektes of kwalen die jezelf kan voorkomen.

fitheid

Hoe ouder we worden des te minder we kunnen. Hier kunnen wij niks aan doen. Wel kunnen we dit process vertragen door fitter, gezonder en sterker te worden. Dit is wat wij uiteindelijk willen bereiken. Wij geloven erin dat iedereen in staat is om een gezonder leven te gaan leiden en happy te zijn met jezelf.

wat krijg je van ons

Intensieve Coaching

Wij leren je hoe je gezonde en gevarieerde voeding toe kunt passen, en het welbekende jojo-effect voor altijd achter je kunt laten.

Faceboek Groep

Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep waar we je in motiveren, coachen, 24/7 vragen kunt stellen, en live Q&A moment.

Leuke Prijzen

Bij het einde van elke challenge kiezen we een winnaar wie de meeste vetmassa en centimeters heeft verloren. De prijzen variëren per challenge. Deze communiceren wij duidelijk bij het begin van elke challenge!

E-learning Platform

Toegang tot onze voeding coaching platform waar we je o.a. leren je eigen voedingsplan samen te stellen waardoor je je overtollige kilo's kwijt zult raken, vet zult verliezen en de rest van je leven in-shape kunt blijven.

Workouts

Je krijgt extra wekelijkse fysieke trainingen die je zowel thuis of bij een sportschool kunt doen. De trainingen zijn prima te doen voor zowel beginners en mensen die al een tijd aan het sporten zijn.

Stok Achter De Deur

Ervaring leert dat men vaak beter presteert of meer uit zichzelf haalt op het moment dat je steun krijg van een coach, trainer of iemand die je vertrouwt. Wij willen dat je het beste uit jezelf haalt. We zullen je altijd blijven steunen en helpen waar het nodig is.

VOOR WIE IS DEZE CHALLENGE BEDOELD?

Mensen die hun leven willen veranderen, gezonder, fitter en sterker willen zijn voor hun gezin en familie.

Mensen die serieus zijn en in hun gezondheid willen investeren.

– Mensen met een druk leven die proberen af te vallen door een gezonde levensstijl te creëren.

Mensen die vet willen verliezen, spiermassa willen behouden of het liefst opbouwen.

Mensen die last hebben van de welbekende jojo-effect.

Mensen die moeite hebben met het maken van gezonde maaltijden die goed zijn voor hun gezin.

– Mensen die 3kg of meer vetmassa willen verliezen.

– Mensen die weer in die gave broek of jurk willen passen.

– Ouder(s) die (weer) met hun kinderen willen kunnen spelen.

– Mensen die weer trots op zichzelf willen zijn als ze de spiegel kijken.

– Mensen die hun leven willen verlengen en niet meer allerlei pillen moeten slikken om bloeddruk en andere gezondheid ziektes.

– wil je leren hoe je op een gezonde manier vetmassa kunt verliezen en voor de rest van je leven in shape blijft d.m.v. de juiste trainingsmethoden om fitter te worden? Dan ben je ook meer dan welkom in onze community.
 

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER DE ULTIMATE FIT CHALLENGE...

RESULTATEN

INVESTERING

VOOR DE EERSTE 50 DEELNEMERS.
€125
95
  • Geen extra kosten
  • 1 Jaar Toegang Op E-learning Platform
15% KORTING

Dit programma is gemaakt en wordt gecoacht door Hayrich Juliana